Home Over PEHU

OVER PEHU

positioning systems

PEHU Positioning Systems ontwikkelt en realiseert al meer dan 25 jaar eigen lengtemeetsystemen,
XY coördinatentafels en besturingen voor o.a. zaagmachines, boormachines, ponsmachines, knipmachines en puntlasmachines. Gebruiksgemak, een hoge mate van betrouwbaarheid en een betaalbare prijs vormen de basis van dit Nederlandse kwaliteitsproduct. Niet alleen in Nederland maar ook internationaal worden de systemen van PEHU om hun kwaliteiten geprezen. PEHU Positioning Systems zijn specifiek ontwikkeld voor de metaal-, hout- en kunststofverwerkende industrie.

Snel aan de slag

De positioneringssystemen van PEHU kenmerken zich door de hoge mate van gebruiksvriendelijkheid. Onze systemen zijn voor iedereen eenvoudig te leren en snel in gebruik, ongeacht de competenties van uw medewerkers.

Beproefde techniek

Geen fancy gadgets of state of the art oplossingen, maar beproefde techniek! Door jarenlange ervaring en goed luisteren naar de wensen vanuit de markt, weet PEHU Positioning Systems precies wat nodig is om een betrouwbaar en duurzaam product neer te zetten.

Uitstekende prijs/kwaliteit

Door het toepassen van eigen technieken en weglaten van onnodige functies, is PEHU Positioning Systems in staat duurzame systemen te realiseren met een maximaal rendement. Dit alles tegen een betaalbare prijs.

Service & onderhoud

Service en onderhoud zijn bij ons in vertrouwde handen. Een team van vakmensen staat garant voor een goed geoliede machinelijn. Zij verzorgen o.a. de plaatsing en onderhoud van de door PEHU geleverde positioneringssystemen. Tevens onderhouden en repareren zij zaag-, boor-, pons-, knip- en puntlasmachines die door derden zijn geleverd.

Voor de verkoop van nieuwe gebruiksartikelen zoals zagen, boren, ponsen, smeermiddelen e.d. kunt u terecht bij de dochterorganisatie PEHU Tooling.

Meer weten?

U bent van harte welkom in de PEHU showroom, waar u de machines in werking kunt zien. De koffie staat klaar!

PEHU bv, de Tienden 52
5674TB Nuenen
Tel. 040-291 22 50

Pehu Positioning Systems About

PEHU Positioning systems is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd producent van lengtemeetsystemen, XY coördinatentafels en besturingen voor o.a. zaaglijnen, ponslijnen en boorlijnen. De systemen van PEHU onderscheiden zich door hun gebruiksgemak, een hoge betrouwbaarheid en een betaalbare prijs.

Pehu BV

De Tienden 52 - 5674 TB Nuenen
Telefoon+31 (0)40 291 22 50
Fax+31 (0)40 248 30 03
E-mailinfo@pehu.eu